Irit Bakery "בית המרקחת" שלי!
אחרי סיום קורס קונדיטוריה מטעם
בבית הספר "עושים בישול" ,
החלטתי להעביר את השמחה שבי
דרך המאפים קטנים.
כאן תמצאו מתכונים, תמונות,
המלצות, פיטפוטים ושאר ירקות!
ניתן להזמין מגוון רחב של עוגות עוגיות,
טארטים וקישים משלל
ירקות טריים, מאפינס, קינוחים
לסיומים טובים ועוד!
0549798334
חפש בבלוג זה
יום שלישי, 17 באוגוסט 2010
מונולוג שהתפרסם בלאישה
הי לכם עכשיו מצרפת עם קישור לכתבה שיהיה יום מהממםםםםםםםםם!
עירית, עד שלא קוראים דרך 'נפשך' את אשר עברת.. לא לגמרי קולטים את אותה 'סאגה' מסוכנת שהיית שרוייה בה.בעיני,התמודדת באופן הירואי עם אותה מחלה ארורה ויצאת עם ידך על העליונה..לא פחות מכך. *** בענין אחר, טעמתי ודגמתי את חלק מיצירותייך והופתעתי עד כמה הרחקת לכת בפרק זמן כה קצר מאז החלת את שאיפותייך באגף המתוקים או חטאים אם תרצי.. לטעמי את בכיוון הנכון..וכבר נושפת בעורפם של כמה קונדיטורים ידועים ובעלי שם בתחומם..אני במקומם מתחיל להזיע... שבת שלום ויישר כוח. דניאל שלו.
כל הכבוד לך את מדהימה!!! את כל כך חזקה ואמיצה ומלאת השראה יש לך אופטימיות נדירה שמסתבר שמועילה אני מאחלת לך הרבה בריאות והרבה הצלחה בדרך החדשה המתוקים שלך כל כך מיוחדים וטעימים ובאמת גורמים לחיוכים :) שנה מתוקה ומלאה רק בטוב סמדר
הרבה אומץ לא קצת וסביבה תומכת ומפרגנת הזמן הוא לא רלוונטי כי זה ממש אינדבידואלי... אבל אם לוקחים החלטה אז קדימה ללכת איתה עד הסוף!! זאת המסקנה הכי חשובה.
8 תגובות:
אשה אמיצה ומיוחדת. שיהיה המון המון בהצלחה!!!
אין ספק שעם רצון ויכולת כמו שלך תגיעי רחוק.
עירית,
עד שלא קוראים דרך 'נפשך' את אשר עברת.. לא לגמרי קולטים את אותה 'סאגה' מסוכנת שהיית שרוייה בה.בעיני,התמודדת באופן הירואי עם אותה מחלה ארורה ויצאת עם ידך על העליונה..לא פחות מכך.
***
בענין אחר,
טעמתי ודגמתי את חלק מיצירותייך והופתעתי עד כמה הרחקת לכת בפרק זמן כה קצר מאז החלת את שאיפותייך באגף המתוקים או חטאים אם תרצי..
לטעמי את בכיוון הנכון..וכבר נושפת בעורפם של כמה קונדיטורים ידועים ובעלי שם בתחומם..אני במקומם מתחיל להזיע...
שבת שלום ויישר כוח.
דניאל שלו.
עירית,
אני מאחלת המון בהצלחה
והכי חשוב רפואה שלמה ובריאות ...
כל הכבוד לך את מדהימה!!!
את כל כך חזקה ואמיצה ומלאת השראה
יש לך אופטימיות נדירה שמסתבר שמועילה
אני מאחלת לך הרבה בריאות
והרבה הצלחה בדרך החדשה
המתוקים שלך כל כך מיוחדים
וטעימים ובאמת גורמים לחיוכים
:)
שנה מתוקה ומלאה רק בטוב
סמדר
עירית כל הכבוד. תראה בזכותך אולי אחליט ללמוד בישול משום שזו האהבה של חיי. איך החלטת לפתוח את הקונדיטוריה? היה דרוש הרבה אומץ?
הרבה אומץ לא קצת וסביבה תומכת ומפרגנת הזמן הוא לא רלוונטי כי זה ממש אינדבידואלי... אבל אם לוקחים החלטה אז קדימה ללכת איתה עד הסוף!! זאת המסקנה הכי חשובה.
הוסף רשומת תגובה